Aceptar
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecer contenidos y servicios de interés.
Al continuar con la navegación, entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

Trabayar pa comer. Producción y alimentación na Asturies tradicional

Trabajar para comer
Autor Fernández Benítez, Vicente (y otros) 
Editor Fundación Municipal de Cultura, Educación y Universidad Popular. Ayuntamientu de Xixón-Gijón
Año 2014 (1ª ed. en llibru 2002)
Edición
Soporte PDF
Nº de páginas Vol. I: 153 - Vol. II: 113 - Vol. III: 23
ISBN 84-87741-68-1 (1ª edición 2002 obra completa)
Descripción I) Documentación xeneral
II) Unidad didáutica
III) Guía pal profesorado
La finalidá d’esta espublización ye conocer cómo vivía’l campesináu n’Asturies dende’l sieglu XVII hasta la xeneralización de los cambeos que traxo consigo la revolución industrial. Tien una doble orientación: ámbitu educativu per un llau, y visitantes del Muséu del Pueblu d’Asturies y otres persones interesaes per otru.
La obra edítase por separao n’asturianu y castellán y ta compuesta por tres volúmenes complementarios. Los correspondientes a la 1ª edición espublizaos en papel son de venta conxunta o por separao.
Edición en castellán: http://www.gijon.es/from/10939/publicacions/show/4991-trabajar-para-comer-produccion-y-alimentacion-en-la-asturies-tradicional
Trabayar pa comer. Producción y alimentación n’Asturies tradicional (3 volúmenes) por Fernández Benítez, Vicente et al. (Fundación Municipal de Cultura Educación y Universidá Popular- Ayuntamientu de Gijón/Xixón)
Distribúyese baxo una llicencia de
Creative Commons ReconocenciaNonComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/

Preciu 1ª edición en papel:
1. Documentación xeneral (151 págs.): PVP 6 € // 2. Unidá didáutica (113 págs.) + 3. Guía del profesoráu (24 págs.): PVP 6 € PVP
Obra completa: 12 €